En bättre bild på mattan

2Kommentarer

Hej på er! Hittade den här bilden som jag knäppte på vår nya matta i vardagsrummet innan jag åkte hem. Bilden som jag tog tidigare med mobilen blev så mörk och jag kände inte att mattan riktigt kom till sin rätt.

thumb_P1110194_1024

Älskar skimret i mattan <3

Nu känns det som att min rosa urna med gulddetaljer äntligen kom till sin rätt. Minns när jag köpte den på Ikea för nästa 8 år sedan, kånkade hem den och en massa annat på tuben i högklackat. Ha ha vilken syn!

IMG_5386

Här kommer även en närbild på fresirona i min vas från Klong. Så härligt våriga och jag älskar den ljusa rosa vita färgen.

Hoppas att ni får en underbar dag!

2 Kommentarer
 • Ellinor
  februari 18, 2016

  Var köpte du mattan?

  • Ida
   februari 19, 2016

   Mattan kommer från Mio och har ett otroligt skimmer som inte kommer fram riktigt på bild. Kram Ida

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *