En blomsterdröm av Ida Sjöstedt

Hej vänner! I helgen så kikade jag på ett bröllopsinslag med Emilia De Poret på Tv4s Nyhetsmorgon och jag kan inte sluta tänka på Ida Sjöstedts drömlika blomsterklänning. Jag tycker att den är helt magisk att bära både som brudklänning så väl som gäst på bröllop, fest eller som en magisk tavla på väggen. 

TV4-700x500

Bildkälla

Hur drömlik är inte denna magiska blomsterklänning? Älskar de vackra rosa blommorna som ger ett magiskt djup till klänningen.

isss16_7

Bildkälla

Modellen på bilden är väldigt tjusig men om ni, liksom jag, älskar den här klänningen borde ni klicka er in på Nyhetsmorgon för att se inslaget. Modellen där var magisk i klänningen och jag älskar hennes hår!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Hårt möter mjukt – Skapa fabrikskänsla i sovrummet