En bubblande helg som går till historien

Posted on

Jag säger bara oh my vilken helg! Eftersom torsdagen var en röd dag så blev det liksom lite extra helg och inte mig emot, pangväder på det och succén var ett faktum! Man kan säga att startskottet gick i torsdagsmorse när gemensam grannträning stod på schemat följt av grillning, bad, bus och ännu mer grillning. Det känns som att det här kan bli sommaren då antalet grillkvällar slår någon form av rekord, våra grannar är inte sena med att hänga på och det är ju så otroligt socialt och festligt att grilla. Om jag ska vara helt ärlig så är det festliga att äta den maten som grillas, själva grillningen är jag sällan en del av och det är en väldigt tydlig uppdelning i manligt och kvinnligt här i området när det kommer till just grillning så i sommar ska jag bli grillproffs och njuta av grillsnacket som tenderar att konkurrera med att springa efter barn. Någon som känner igen sig?

Efter torsdagsträningen hann jag duscha och dricka kaffe på balkongen i lugn och ro medan Elton och Jakob handlade mat till grillningen. Harmoni.

Rosé till mamma…

… vatten till Elton.

Helgen skulle kunna beskrivas i all oändlig tid så för att bespara er en novell så kör vi lite klassiskt bildregn för att avsluta den här panghelgen. För er som undrar så är vattnet i Mälaren riktigt varmt så ta första bästa chans att hoppa i gott folk.

Bästishäng på bryggan och i vattnet, finns ingen som Nadja som hänger med bokstavligen i vått och i torrt!

Bortbjudna på… GRILLAT och bubblor för damerna kombinerat med egentid!

Söndagsbubblor gjorde att helgen kändes extra lång, som två lördag på rad. 

Det blev ett bubbligt inlägg men tilläggas bör att alla andra aktiviteter som inte innefattade skålar och vackra glas finns antingen andras barn med på bilder och de lägger jag inte upp eller så bestod de ögonblicken av tvätt, rensning av Nadjas förråd, röj, plock och omöjliga nattningar som inte hann dokumenteras annat än i Instastory.

Avslutar med en bild på den här pangbruden tillika en av mina bästa vänner Stina. Herregud som jag älskar det här energiknippet <3. Sov så grankott!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Att köra bil i Stockholm, minnen från 2007 och länk till vårt underbara golv!