En dag som inte går till historien

Vissa dagar är dagar att minnas och vissa dagar känner man bara det omvända för och just en sådan dag var det idag. Elton har varit snorig så han har varit hemma från förskolan och Jakob har också varit krasslig. Jakon tog ett coronatest tidigare i veckan som var negativt så det var skönt att veta att det inte var det utan en ”vanlig mansförkylning” även om jag faktiskt tyckt rätt synd om honom. Det har inte varit optimalt att jobba hemma men det har ändå varit ok, det blir lite att ta igen i helgen men så får det vara.

Idag började morgonen med att jag fick en ny blödning och ringde till BB Stockholm. De tyckte att jag skulle avvakta och se om blödningarna fortsatte men de verkade först att avta. Jag och Elton gick sedan iväg till bilen för jag skulle åka och hämta en lampa som jag hittat på Blocket men när vi äntligen hade satt oss i bilen och jag sms:ade tjejen som skulle sälja lampan att vi var på väg ville hon ha mer betalt för den. Så fruktansvärt irriterade och Elton som var så laddad att åka bil trodde först att han hade gått för sakta till bilen, åh älskade unge.Vi satt kvar i bilen en stund så att Elton fick leka att han var ute och körde, han älskar den leken, och sedan kom det till hans lycka både en lastbil och en grävmaskin som skulle laga en vattenläcka. Elton som var klädd i sin brandmannaoutfit var så lycklig där han stod på första parkett.När vi väl kom hem och jag skulle gå på toaletten så hade det kommit en större blödning så efter att ha ringt och rådfrågat på BB Stockholm igen var det bara att bege sig iväg på nytt. Jag var inte ensam om att besök dem idag och det tog en väldans tid innan jag kunde åka hem igen. Jag skulle aldrig förlåta mig själv om det var något som hade varit fel och jag inte hade åkt in så det är bara att acceptera att det kan få bli några svängar dit på slutet. Under tiden som jag väntade hann jag både jobba undan en del från mailen på mobil och somnade även när de skulle kolla hjärtljuden.Vägen hem tog en himla tid efter att jag försökte hitta infarten till Donken vid Rissne, de bygger om, och körde helt fel och hamnade först på villovägar i Hallonbergen och sedan körde fel i Duvbo. Det här blev min räddning när jag var nära bristningsgränsen, hallå hormonkaos just nu!

Vi kör en ny dag imorgon!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Besök hos barnmorskan, tid på förlossningen och teorin om könet