En dröm i vitt

2Kommentarer

Idag har jag haft en fantastisk upplevelse- jag har provat brudklänningar! Att jag dessutom fick dela denna stund med min mamma var helt underbart och väldigt känslosamt. Lina, som driver Ateljé i Norr, var så otroligt gullig och hjälpsam. Hon hade en fantastisk känsla för vad jag skulle gilla och passa i och hon gjorde stunden i butiken till ett minne för livet.

Bröllop

BröllopDet fanns så otroligt många vackra klänningar, men det var framförallt två som jag fastnade extra mycket för. Åhh vad jag skulle vilja visa Er dem men det får jag allt hålla mig från att göra. När Lina hjälpte mig att prova en slöja till en av klänningarna blev jag alldeles tårögd, en otroligt vacker stund som jag är så glad att jag fick dela med min mamma.

BröllopHos Ateljé i Norr fanns det även väldigt mycket fint till brudgum, tärnor och brudnäbbar.

BröllopProvade några otroligt fina diadem till klänningarna och jag kan knappt vänta till den dag då jag och Jakob gifter oss.

2 Kommentarer
  • karin
    juli 23, 2015

    Åååååå vad roligt! 🙂

  • Kristin
    juli 24, 2015

    Så himla spännande!!!! *hjärtögonemoji*

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *