En fantastisk påsk

Posted on

Hej på er! Hoppas att ni slurpat sol under påsken och är laddade med ny energi. Jag tog påskledigt från bloggen och njöt av att bara vara tillsammans med underbart sällskap, fantastisk mat och en massa påskgodis. Är det bara jag som älskar påskäggen klädda i vackert papper med göttig choklad under? Att skala de små chokladäggen från Lindt är som att skala räkor, lyckan är kort men fantastisk!

Påsken bjöd på kalasväder, och Elton kunde äntligen leka ute utan overall eller jacka!

Hur stor har våran kille blivit?!
Elton fick byta den nya solhatten mot sjalett runt huvudet när det var dags att leta påskägg.

Lika glad för innehållet i sina påskäggen var han över kottarna i skogen så de fick också följa med när vi åkte hem.

Efter att vi sagt tack och hej till landet vankades det påskmiddag hemma hos oss. Kom på att vi inte äger så mycket till påskpynt så det fick bli gula ljus och rosa fjädrar knutna runt servetterna. Alla gäster kom förresten med tulpaner så vår lägenheten fullkomligt badar i tulpaner, fantastiskt!

Jag passade på att inviga en ny klänning som jag precis hämtat ut på posten. Körde färgtema påskägg hela påsken!

I söndags gick vi på högmässa i Lovö kyrka, tycker att det är så fint att gå i kyrkan och få tända ljus för mamma vid högtider. Det var Eltons doppräst Hanna som höll i gudstjänsten vilket var extra kul. Efter gudstjänsten begav vi oss till Rosenhill som också ligger ute på Ekerö.

Där tror jag att vi säger tack och hej till världens härligaste påsk, ni som har hängt med mig på Instastories under veckan som gick har sett ännu fler av strapatserna. Har verkligen kommit in i en Instastoriesperiod, känns så enkelt och ärligt på något sätt. Mindre fixat mer verklighet! Dags att deklarera, puss och kram!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

2 Comments
 • Carolina
  april 23, 2019

  Vart är den superfina klänningen ifrån?

  • Ida
   april 24, 2019

   Hej fina! Åh visst är den härlig! Precis beställt den från HM, har för mig att den var från deras Divided avdelning så skynda spana och fynda! Kramar

Previous
Rosendals trädgård