En glittrande årstid

2Kommentarer

Det finns en fantastisk sak med denna mörka årstid och det är att butikerna svämmar över med GLITTER! Jag älskar glitter och har nog alltid gjort det men måste säga att beroendet har ökat allt mer ju äldre jag blivit. Jag kör nästintill alltid glitterparty på mina naglar, ett enkelt sätt att få partystämning även om det innebär att mata Elton med barnmat. Elton älskar för övrigt mina glittrande naglar och att vifta med dem framför honom är ett säker sätt att avleda uppmärksamheten när behövs från någonting annat. Ikväll ska jag ut och äta middag med min vän Nadja och jag måste försöka hinna upp på vinden och leta fram en glitterstass.

2 Kommentarer
 • Andrea
  november 6, 2018

  Såå härligt! Älskar att du går all-in! Borde bli bättre själv på att glittra till vardags⭐

  • Ida
   november 12, 2018

   Ha ha tack fina! Mer glitter åt folket oavsett årstid om du frågar mig men addera det där extra sparklet gör ju novembermörkret lite roligare 🙂 Stor glittrande kram till dig <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *