En helg fylld med livets goda

Posted on

Vilken underbart härlig helg det har varit! Har verkligen maxat helgens timmar och hunnit med så otroligt mycket kul. Jag har jobbat mycket den här veckan så på tordagen hann jag äntligen förbi killarna i Dunbutiken. Jag köpte lite nya blommor till deras Äng och lekte återigen lite florist.

Äng Dunbutiken

Bukett

Jag passade även på att köpa en härligt somrig bukett hem till lägenheten då vi skulle ha middag hos oss på fredag. Hur snygg är inte Dunbutikens kassadisk förresten som är specialbeställd hos Resize Design älskar den!

Svenskt tenn

Fredagskvällen var så himla mysig. Kvällen flög förbi bland god mat, vin, drinkar och galet härligt sällskap. Kameran hann inte riktigt vara med så här kommer lite bilder från när jag fixade innan middagen.

IdiorJag körde grått från topp till tå. Älskar min mjuka pennkjol, så himla skön!

Hemma hos Idior

Äng KlongÄngen blev pyntad med blommor från balkongen

Jag är dålig på att prioritera min sömn så det har jag verkligen gjort i helgen, sovit tills jag vaknat av mig själv eller tills regnet smattrat tillräckligt hårt mot rutan. En härlig kontrast till det grå vädret var att få trippa iväg till en rosaskimrande babyshower! Fina Johanna ska bli mamma och det firades med galet mycket gott att äta, dricka och busiga lekar.

Idior En suddig selfie innan jag skulle ut i regnet, trotsade det gråa vädret och körde på en färgglad outfit.

Bubbel

Babyshower

Babyshower

Babyshower

Igår hade jag planerat att jag skulle ta med mig Jakob ut på picknick men det tråkiga vädret gjorde att det blev hemmamys istället. Jag lagade favoriten Västerbottensostpaj och sedan blev det Homelandmaraton och ett långt bad med tanke det kyliga majvädret utomhus.

Middag

Nu verkar dessutom regnet ha lagt sig och solen har tittat fram så nu ska jag ut och njuta på balkongen!

Kram

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

2 Comments
 • karin
  maj 31, 2015

  Du tar alltid så fina bilder! Kan du tipsa om bra nagellack? Gärna passade till bröllop

  • Ida
   juni 3, 2015

   Men vad du är söt Karin, tack! Självklart kan jag göra det, ett inlägg är nu publicerat och jag hoppas att du blir inspirerad. Kram!

Previous
Balkongfix