En helg i Falun

Hej på er! Nu har vi kommit hem efter en fartfylld helg i Falun. Min lillasyster bor där tillsammans med sin man och deras två galet söta och busiga tjejer. Förutom en massa bus och lek har jag njutit av skogen, naturen och bara varit. Så fantastiskt skönt och jag har flera gånger bara stannat upp och njutit, älskar verkligen hösten med färgerna och ljuset. Så i brist på outfitsbilder (träningskläder och gympaskor i blåbärsriset får ni se mer av en annan gång) så blir det mest ett naturinslag här idag.

P1060084Det finns en fantastisk blåbärsskog precis bredvid syrran så jag och barnen var konstant blåa om munnen.

P1060102Älskar verkligen mossa och har alltid gjort det. Veckans projekt ska bli att göra höst på balkongen och jag känner mig så inspirerad efter denna helg i skogen.

P1060107

P1060108När vi kom ut från skogen och det här uppenbarade sig framför mig blev jag helt mållös, vilken idyll. Älskar verkligen Sverige och vår fantastiska natur. Hädanefter ska jag ut och gå i skogen varje helg!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Sammetslen inredning