En kaosig dag och drömmar om snö

2Kommentarer

Alltså jag vet att man egentligen inte får klaga på att det är för varmt i Sverige men jösses jag smälter snart bort! Eftersom jag har en extremt känslig hy ska jag inte vara i solen så mycket och mitt eksem som jag levt med sedan jag var liten blir inte direkt bättre heller av dessa monsterheta dagar utan kliar och har sig. Har tyvärr dessutom badförbud sedan operationen så jag måste ofrivilligt hålla mig på land. En annan parvel som också skulle må bra av lite svalare dagar är Elton, pjuh inte lätt att vara liten när det är så varmt. Idag hade vi tänkt ha en mysig dag på Ekerö men det blev lite av en sådan där dag då allt går snett. Dagen kan sammanfattas med otaliga blöjbyten, pissmyror, trädkramning och en massa kärlek. 

lIBU3+5xQ92z3oBEP47C1g_thumb_3718

nQ8cuDN%RA2iIu%K2Zkv8A_thumb_3717Inser att bilden ser mer harmonisk ut än verkligheten

MAvKCfgYRxOXpX5HeY0dYA_thumb_3712

”Ursäkta mamma men vad är det som händer?”

Idag hade jag och Jakob tänkte åka ut till Ekerö med Elton. Vi tänkte kolla på kyrkan som vi bokat för dop, äta på Rosenhill och ta med Elton ut i skogen. Idag ville dock inte Eltons mage samarbeta överhuvudtaget. Har insett att det just nu verkar vara varannan dag som är bra så vi var redan inställda på en kaosdag eftersom gårdagen var så bra. Vi kom ut genom dörren först efter klockan ett och bara under den stund som jag gick ner med Elton i trapphuset hade det blivit dags att byta blöja igen. Stackars liten han har inte varit glad idag och när man hör hur magen arbetar så förstår jag honom. Hur som helst så har vi uppföljning hos Eltons barnläkare imorgon så vi får se vad han säger.

Pyuu9c7NQYO4qqjb7hpgJw_thumb_3714

Ha ha bara älskar den här bilden!

När vi kom fram vid Drottningholmsbron insåg vi att vi inte var direkt ensam om att åka åt det hållet idag så därför bestämde vi oss att åka mot Kaananbadet istället och köpa med oss lunch. Eftersom vi insåg att det troligtvis skulle vara proppfullt därmed och kanske inte heller någon skugga så valde vi att gå mot klipporna när vi kom fram med förhoppning om att hitta någon bra plats i skuggan. Den enda skuggan vi kunde hitta var mer eller mindre i ett buskage som Jakob trampade ner och lade på en filt. När vi skulle börja äta thaimaten som vi köpt med inser jag att Eltons mage har spårat fullständigt och det har runnit ut en massa diarré längst ryggen och jag blir biten av pissmyror när jag ska försöka byta blöja i det fria och kan inte sluta klia.

nxfq8V9gRbijejArb9rgfA_thumb_371c

Elton var jätteledsen för han hade så ont och jag fick sätta mig på en sten vid stigen och amma samtidigt som Jakob matade mig med thaimat. Vilken syn ha ha, inte alls så mysigt som vi trott men lite humor blev allt i slutändan. En annan tanke med dagen var att Jakob ville att Elton skulle på lite ”smuts från naturen” på sig då studier visar att det kan förhindra allergier. Det räcker ju inte med att ta ut Elton i skogen en gång men nu är Jakobs antiallergiprojekt igång så vi hoppas  det ger resultat och att han inte fått mammas gener när det kommer till allergier. Håll tummarna för morgondagens läkarbesök även om jag inte tror på några stordåd tyvärr.

2 Kommentarer
 • Julia Larsson
  juni 4, 2018

  Hej Ida!
  Stort grattis till lillen!
  Hamnade på din sida när jag googlade bröllopssaker och insåg då att vi bokat saama slott som ni gift er på! Hittade dig inte på fb och jobbmailen är ju ingen ide nu inser jag. Vore kul och få kontakt igen och få lite tips om rockelstad ☺. Adda mig på fb.

  • Ida
   juni 6, 2018

   Men hej Julia och grattis till er med! Hör av mig på FB så får vi snacka bröllop deluxe! Stor kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *