En liten hjälp på traven…

Tillhör ni dem som liksom jag älskar att köpa julklappar men som ändå kan känna stressen när man inte hittar den där perfekta klappen? Här har jag samlat ett gäng julklappar som passar både mamma, pappa, systrar, bröder och svärmor. 

Flowery

Älskar tjänsten som företaget Flowery startat – en prenumeration på blommor som levereras direkt till dörren.

SKOBLOCK

Förra året fick Jakob skoblock av mig i julklapp och gissa om de har kommit till användning. En perfekt julklapp till brorsan, maken eller pojkvännen som har insett att det lönar sig att vårda sina skor lite extra.

tumblr_nk12hhp0Bl1u1wpouo1_500

Calvin Kleins underkläder med den klassiska 90-tals kanten på både trosor och bh:ar har hyllats rejält i sociala medier den senaste tiden. Den perfekta klappen till syrran eller flickvännen, finns i olika modeller.

vogue

Böcker, böcker, böcker! Böcker är fantastiska att läsa, att bläddra i och de senaste åren har de även blivit de hetaste inredningsprylarna som benämns ”coffee table books”. Boken som i Sverige hyllats mest den senaste tiden i den senare kategorin är Ebba och Emilias bok ”Säker stil”, du hittar den här.

Bloomingville

Ge bort salt- och pepparkvarnar i mässing till den både mat- och inredningsintresserade. Dessa kommer från Bloomingville och bilden hittade jag hos denna bloggare.

Gant-PC-Paisely2

Unna svärmor riktigt snygga sängkläder eller varför inte en ny kudde? Ett fantastiskt utbud av kuddar, täcken och sängkläder hittar du självklart här.

P1050851På den här bilden döljer sig många presentförslag som passar hela familjen. Gör en god gärning och beställ ett armband hos Ung Cancer eller Childhood, ni kan läsa mer om deras verksamheter på respektive hemsida.

När vintermörkret lagt sig är det fantastiskt att få njuta av ett härligt doftljus. Doftljus finns i en mängd olika utföranden, dofter och även priser. Tänk på att även brinntiden kan variera kraftigt vilket gör att ljuset som vid första anblick verkade väldigt dyrt kanske ändå blir billigare i slutändan. Här hittar ni några av mina favoriter.

Tavla Cy Twombly

Den här tjusiga postern som finns att köpa på Moderna Museet står högt upp på min egna önskelista i år.  Ser framför mig hur den hänger i en stor fet guldram i vårt vardagsrum.

<3

För två år sedan låg ett par Flattereds i ett av paketen under granen och jag använder dem varje dag här hemma. Isabella Löwengrip är en av personerna bakom dessa fantastiska ballerinaskor som numera även finns för utomhusbruk. En perfekt julklapp som passar alla tjejer och kvinnor runtomkring dig!

Nude_Pink_01

busnel_poncho_greyrose_2048x2048

En fantastisk cape från alltid lika aktuella Busnel passar både mamma, systrarna eller varför inte lyxa till det med en klapp till dig själv?

Emboss_brown

Hos grymma Wool and the gang kan du numera hitta ett laptopsfodral med önskade initialer på. Snyggaste fodralet på marknaden som går att köpa ”ready to wear” eller låt killen, syrran eller brorsan göra sitt egna fodral!

276115-7-1442159679793

Klä din kära ägodel mobiltelefon i ett snyggt marmorliknande fodral. Snyggaste mobilskalen bjuder Richmond and Finch på, passar iPhone 6/6s.

Vad står överst på er önskelista i år?

 

 

 

 

 

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

1 Comment
  • Maria
    november 24, 2015

    Snyggt, snyggt, super snyggt!!!

Previous
En jul utan sladdar och huvudvärk