En liten sjukling, ett extremt sockersug och flamenco

Posted on

Sitter och skriver med tofsen på sned och känner mig så där härligt, not, nyvaken som man känner sig efter att man somnat vid nattningen. Stackars Elton har de senaste två dagarna haft hög feber och är inte alls lik sig. Han vill bara sitta i famnen och läsa böcker, det finns inget som helst intresse för bilar förutom ett bilpussel som han fick från några grannar idag. 

Tidigare i veckan när jag åt lunch med några kollegor berättade en kollega att han fastar en dag i veckan. Som resultat känner han sig piggare och maten smakar också bättre vill jag minnas att han sa. I diskussionen kom vi in på fika åhhh min stora last i livet, finns det något bättre? Jag måste dock erkänna att mitt fikasug, och även chokladsug, har blivit något kolossalt senaste tiden och rätt som det var coronatummade jag på att köra en vecka utan just godis och fikabröd. Igår var det inga som helst problem men idag vid ett möte vid 09:30 fick jag ett så enormt sug och jag måste säga att jag kände mig rätt låg, vilket jag tror har med sockernivån att göra. Jag är absolut ingen människa som tror på förbud men i det här fallet så tänker jag att den här veckan kanska kan hjälpa mig med kontrollen och det blir även ett måste för mig att ta tag i mellanmålen som jag är väldigt dålig på. Mellanmålet just nu blir just fikabröd och godis, något som det ofta finns gott om på jobbet.

Innan jag blandar ihop en overnightsoats till morgondagen så måste jag ju bara visa några fler bilder på min flamencodröm som jag inledde veckan med. Man blir ju så lycklig av kjolar och klänningar som ger ett bra snurr om man får för sig att göra en sådan i jobbkorridoren haha.Imorgon är det ju fredag och då är det ju alltid ute extra kul att klä upp sig lite så efter att jag postat det här inlägget ska jag in i garderoben och botanisera. Det är inte alltid lätt att hitta en kombo av festligt och jobb, men visst är det lite extra kul med utmaningar? Puss på er och hoppas att ni får en fin solig kväll.

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

2 Comments
 • Lena
  maj 7, 2020

  ‘Corona-tummade’ alltså Ida i ditt nästa liv borde du bli skribent / författare eller heltidsbloggare så fint och beskrivande

  • Ida
   maj 7, 2020

   Tack, tack, TACK! <3

Previous
Fit and fab, harmoni och kaffe med kli