Lexus, middag och nytt inredningsprojekt

0

Hej fina ni! Sitter uppkurad i soffan och tittar på partiledardebatten med Jakob och smaskar på choklad med havssalt. Vi har haft en helt fantastisk helg tillsammans och dessutom köpt ny bil! Åh, världens finaste Lexus, älskar den! Det kommer inte bli svårt att få någon av oss att ta bilen och storhandla nu ha ha.

thumb_p2880946_1024

Förutom bilköpet har vi haft våra fina vänner Josefin och Rickard över på middag. Inledde med bubbel och småplock, två riktiga favoriter! Till varmrätt hade Jakob styrt upp riktigt grymma thaiburgare och jag stod för efterrätten marängsviss, en klassiker som aldrig slår fel!

thumb_p2880936_1024

Idag var Jakob krasslig så jag mötte upp Sofia och Jonas för en brunch på Björk Bar och Grill. Helt okej men maten var inte i närheten så bra som sällskapet! Det bästa var att de serverade popcorn ha ha och det kommer man i och för sig långt med hos mig men jag tror inte att jag kommer besöka Björk igen. Helt ok men rörigt och inte mer än godkänt om ni frågar mig.

Nu under kvällen har vårt inredningsprojekt här hemma fortsatt, bilder kommer imorgon! Hoppas att ni har haft en fantastisk helt, puss och kram!

 

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *