En räddare i nöden

Posted on

Alltså wow, ni är helt underbara! Stort tack för alla era kommentarer och mail med tips, tricks och stöttande ord kring Eltons mage, röda rumpa och eventuella allergi mot mjölkprotein. Efter att jag hade skrivit inlägget knackade världens finaste granne på dörren med räddaren i nöden i hennes hand-Inotyol! Den må lukta gammal majbrasa och vara kladdigare än den godaste kladdkakan men jisses vad den gör sitt jobb. Har ni småbarn eller går i väntans tider köp Inotyl och ha hemma för den har verkligen räddat Eltons lilla rumpa. Redan efter ett dygn såg vi stor skillnad och nu är i stort sett allt det röda borta men vi fortsätter smörja då Eltons diarré inte vill avta och då det fortfarande är lite rött.

mOqdXDOeSdyDpY1bJ3oC4Q_thumb_36b9 Diarrén har som sagt fortsatt och det blir en väldans massa blöjbyten så om det nu är mjölkproteinallergi som han har så verkar min kostförändring inte ha gett resultat ännu. Det är fortfarande lite klurigt tycker jag med maten men vi är otroligt noggranna med vad jag äter så att Elton inte ska få i sig något med mjölk. Vi har laddat upp med en massa recept nu så att vi kan ha lite framförhållning och så att jag alltid har matlådor redo för det där med att hinna laga en riktig lunch är inte lätt särskilt inte när man har en liten rackare som hellre är vaken än sover. Igår åt vi en himmelsk god korvstroganoff gjord på kokosmjölk och jag har tack vare Oatlys havredryck ”iKaffe” kunnat njuta av mitt morgonkaffe igen!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

2 Comments
  • Eva
    maj 8, 2018

    Inotyol var det jag tänkte på först att tipsa om men vågade inte då jag tänkte det var gammalmodigt ( läs sånt man hade i babystjärtat på 90talet) så bra att salvan är still going strong och E ärbättre i rumpan. Kram

  • Rebeka
    maj 11, 2018

    Testa och ge 3-5 teskedar kamomillte, morgon och kväll för magen/diarrén. Jag ger min dotter detta när hon får problem med magen. Hon är sex veckor gammal. Funkar jättebra. Hoppas Elton kryar på sig snabbt!

Previous
Risig i kistan, komjölksallergi och att lägga om kosten