En riktig vän

Posted on

Jag skulle vilja skriva så otroligt många inlägg här om mina fantastiska vänner som finns där och stöttar på alla möjliga olika sätt och vis. Jag gissar dock att bloggen inte skulle handla om så mycket mer än det om jag satte igång för gissa om det finns många och mycket att tacka för.

Idag vill jag hur som helst hylla och tacka min fina vän Josefina som på sin soliga och lediga dag hjälpte mig att hitta skor till mammas begravning. Har själv försökt hitta ett par passande skor vid tre olika tillfällen men det har bara slutat i panikkänsla. Tack världens finaste Josefina för att du hjälpte mig idag <3

thumb_P1120947_1024

thumb_P1120946_1024

thumb_P1120948_1024

Det blev ett par klassiska ballerinaskor i mjukt pudrig mocka från Novita.

 

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Arturo Pani’s villa