En sen kväll, kaffeskrubb och bokning av flygbiljett

0

Morning! Eller snarare glad förmiddag eller nåt för klockan har precis passerat 11. Hur fort har inte den här morgonen gått?! Blev en sen kväll på jobbet igår vilket resulterade i en liten sovmorgon. Klockan 9 var jag hur som helst tvungen att pallra mig upp för att parkera om bilen. Datumparkeringen tar slut på söndag, halleluja säger jag bara!

thumb_IMG_8026_1024

Morning!

Efter att jag hade parkerat om bilen hoppade jag in i duschen och unnade mig en rejäl skrubb med min bästa ”Frank body”. Jag har sagt det förut men det tåls att säga igen, den är grym! Jag har en extremt känslig hy och den här är verkligen magisk. Har även smort in mig med deras body balm, använder den även i ansiktet! En kompis köpte skrubben efter att ha testat min när vi var på Skepparholmen och hon är också helt såld på den. Wiii, älskar att hitta nya magiska produkter!

thumb_IMG_8030_1024

Min gamla mugg från NY, så många minne <3

Sitter med SAS hemsida och försöker boka en resa upp till Skellefteå på söndag men den står mest bara och snurrar. Får unna mig en extra kopp kaffe så länge. Imorgon väntar aw med norrlandstjejerna, åh vad jag längtar!

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *