En smygtitt på trender från Formex

0

Morning! Hoppas att ni är supertaggade på en ny vecka, måndagsmöjligheterna svävar i luften tycker jag. För min del är det nog svårt att slå förra veckan som var outstanding som min pappa brukar säga. Helgen inleddes som ni vet med ett besök på Formexmässan och jag har lyssnat på era önskemål och kommer bl.a. att bjuda på inspirerande hyllor, trendfärger och visa hur stor växttrenden faktiskt är även den här säsongen. Här kommer en sneak peak på en del av det jag inspirerades av på mässan och lovar att bjuda på längre inlägg och ännu mer bilder under veckan.

P2910162

På Formexmässan hittar man så mycket mer än ”bara” inredning och gissa hur glad jag blev när jag sprang in i min stora smyckesfavorit Caroline Svedbom. Det är hon som designat mina underbara örhängen som jag bar på bröllopet. Caroline var så otroligt trevlig och jag blev dessutom inbjuden till hennes showroom så där spenderad jag och mina vänner gårdagskvällen. Mer underbara bilder från Carolines smycken och showroom kommer under veckan!

P2910164

P2910265

I montern hos AYTM hade jag kunnat flytta in på studs, ett lyxigt överdåd av metaller, marmor och färgat spegelglas.

P2910227

Pudriga pasteller och tyger av sammet hos danska Cozy Living.

P2910192

Guldtrenden håller i sig och det lite extra hos THG som hade en monter i överdåd.

P2910175

Rosa, rosa, rosa! En av de klart hetaste färgerna på mässan som även Martinsen plockat upp i sin monter.

 

 

 

 

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *