En solig lördag vid Kaananabadet

Söndagkväll och snart dags för måndag och en ny vecka. Under veckan som gått har jag varit hemma och bara vilat upp mig vilket verkligen har behövts. Det ska dock bli skönt att komma igång igen och åka till jobbet imorgon. Innan jag rundar av helgen med lite kvällsfika tänkte jag passa på att ge er ett mysigt utflyktstips om ni bor i Stockholm. Visst är det underbart när man bara behöver åka en bit utanför stan och får njuta av magisk natur och i det här fallet även massa göttigheter för magen med! 

SCxFWHQkQFqDX9oPX3BOCw_thumb_3417

Så här fint lyste solen när vi hade parkerat bilen vid Kaanan badet och Grimsta naturreservat.

hDqhWKUQRQ657JS5Bg5kOg_thumb_341b

Vårkänslor deluxe!

AD3UJSs1S%SVmcXzjqt09g_thumb_341d

Vi inledde dagen med en lite kortare promenad innan vi beslutade oss för att äta lunch på mysiga Kaanans trädgårdscafé. Det var så soligt och härligt så många satt faktiskt utomhus och fikade. sZ1ETKKgQGGSM2ISr3fGEw_thumb_3420

ZBJA6ggTSXir7TftiAA_thumb_341e

77FMkYthRGSM44TR1R3qXw_thumb_3421

fuIwjkouSqmvfElODWXDXQ_thumb_3424

Världens bästa <3

3y7PyyuTQ4ynKYQb2uHY4g_thumb_3423

Under min graviditet har jag varit extra sugen på mjölig mat och fika; plättar (ja, jag är från Norrland och hävdar att det här är plättar och inte pannkakor!), pasta, bröd, bullar ja ni förstår vad jag menar. ”Vanlig” mat lockar inte alls så jag blev så glad när jag såg att de hade plättar. Avslutade lunchen med en sanslöst god bulle så jag var väldigt nöjd! Min upplevda glutenintolerans har varit mycket bättre under graviditeten men i helgen har magen inte riktigt varit nöjd. Kanske dagens pasta inte direkt gjorde saken bättre…

37vA6LdCT0GFlRFVgbMX1Q_thumb_342c

Efter lunchen fortsatte vi vår promenad i solen. Det var verkligen en sådan dag då man bara ville stanna upp var femte meter och bara andas in och njuta.
LofqcKXwSGmK1CVP0umueg_thumb_3428

Den här gravidjackan från HM har varit så otroligt bra! Jag har varvat den här och min bruna fuskpäls under graviditetens andra halva, innan dess funkade mina vanliga jackor rätt bra. Jag kände mig väldigt pigg när vi promenerade men sedan när vi kom tillbaka till bilen var det verkligen som att luften helt gick ur mig och all energi försvann. När vi kom hem så sov jag i säkert tre timmar. Tycker att det är otroligt svårt att känna av vad kroppen klara av nu för tiden, det svänger väldigt mycket. Det var lite samma sak i fredags när jag promenerade, det gick så otroligt fort från att jag var pigg tills jag inte orkade gå en meter till. Det är bara att inse att när det bara är 52 dagar kvar tills förlossningen så sätter det sina spår <3. Hoppas att ni alla har haft en fantastisk helg!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Vecka 33 och (mar)drömmen om att föda i bilen