En solig söndag

2Kommentarer

Vilket kanonväder Skellefteå har bjudit på idag! Började dagen med att inta solstolen med en klarblå himmel som utsikt, en sommarkänsla som man verkligen har längtat efter. När molnen började skymta drog jag, Lena och pappa ut på en riktig långpromenad längs älven. Underbar kvalitetstid!

thumb_IMG_7712_1024

Hej från ett soligt Skellefte!

thumb_IMG_7711_1024

Att promenera eller springa längs älven är verkligen helt fantastiskt och jag slås varje gång av hur vackert det är. Jag är så tacksam över att ha vuxit upp här uppe i norr <3.

Vad händer till veckan? Ska skjutsa Jakob till flyget imorgon, så trist att han måste åka tillbaka. Jag åker ner till Stockholm en sväng nästa söndag och blir där ett par dagar innan jag flyger upp igen. På torsdag ansluter min lillasyster hit upp, underbart att få vara uppe samtidigt som båda syrrorna. På schemat står kvalitetstid. <3

 

2 Kommentarer
 • Maria
  maj 1, 2016

  Härligt!
  Själv sitter jag med deklarationen.
  kram!

  • Ida
   maj 15, 2016

   Ha ha <3 Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *