En svullen fejja

Posted on

Det började redan smyga sig på igår, en rejäl svullnad runt mina ögon. Imorse hade det dock om möjligt blivit ännu värre och ena halvan av ansiktet är märkbart större än den andra. Det är bl.a. en rejäl svullnad under ena ögat som blossat upp vilket gör att jag inte kan se riktigt ordentligt på ena ögat. Att ansiktet stramar och gör ont, ja den delen hade ju i alla fall varit skönt att slippa.


Fjäderholmarna EVY

Brukar aldrig bränna mig med EVYs solskydd så vet inte om det är någon form av allergisk reaktion som jag drabbat av…

Jag är ruskigt solkänslig och smörjer alltid in mig med minst solskyddsfaktor 30 men igår var jag dum och tog spf 20. Gissar att de kanske är det som är orsaken. Idag blir det att gömma sig för solen med en extra påminnelse hur stark den är och hur känslig hy jag har. Kanske får boka en bröllopsresa till kallare breddgrader.

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Sommarens första bad