En tjuvtitt i min garderob

2Kommentarer

Längs ena väggen i vårt sovrum löper en stor garderob som var klart avgörande när vi la bud på lägenheten för snart två år sedan. Jag måste nog erkänna att jag lagt beslag på stora delar av den och jag älskar den del som jag inrett med skor, boxar, smyckesskrin och några utvalda plagg. Häng med och kika in!

thumb_P1110155_1024

thumb_P1110154_1024

Några favoritklackar…thumb_P1110163_1024

thumb_P1110160_1024

Den här vackra asken har jag ärvt efter min fina mormor Ebba, älskade att titta på den när jag var liten och älskar den minst lika mycket nu. En hedersplats i garderoben har även min stora favorit fru Beckham, ahhhh älskar henne!

thumb_P1110157_1024

Har inte hunnit visa mitt fina halsband från Lily and Rose som jag fick i en underbar goodiebag från Ateljé i Norr.

Inredning

Ett favoritarmband från Juicy Couture köpt i New York för några år sedan.

Hemma hos Ida

Här trängs några väskfavoriter från Mulberry, Vuitton och vintage Dior med välsorterade smycken. Gissa vem som som äger det stora smyckesskrinet och vem som får nöja sig med den mindre rackaren….

Klackar

Mina glitterpjux från Karen Millen som jag köpte till Stina och Calles bröllop.

Walk in closet Vuitton Karen Millen

En bättre bild på glitterrackarna omgiven av ett gäng påsar i garderoben. Förvarar locktången, schalar, hårfönen och lite annat i påsarna. Älskar att flytta om i garderoben ha ha det är lite av en besatthet.

Har förresten köpt tunna sammetsklädda galgar som både gör att även de tunna satinplaggen sitter på plats samt att det ryms ännu mer att hänga upp. Visar bilder på dem senare! Kram och njut av söndagen <3.

 

 

2 Kommentarer
 • Anne
  januari 29, 2016

  Så fint du har det. Blev lite extra glad när jag såg att din mormor hette Ebba – min dotters namn.

  Jag drömmer om att någon gång handla nåt från Louis Vuitton. Ska löneförhandla nästa vecka så då kanske jag får anledning att äntligen unna mig nåt. Kram!

  • Ida
   januari 30, 2016

   Hej Anne! Åh men tack, va gullig du är. Ja, åh min älskade mormor Ebba, älskar verkligen namnet! Lycka till på löneförhandlingen och återkom om det blir någon shopping ;). Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *