En trasig kamera, bröllopsfix och världens bästa Lina

2Kommentarer

Idag har jag haft en lång ”att-göra-lista”. Började dagen med att försöka hitta någon i Skellefteå som snabbt kunde laga en kameralins som gått sönder utan lycka så nu står jag utan kamera…suck. Sedan bar det av till bästa Lina på Ateljé i Norr som bjöd på en massa överraskningar…

thumb_IMG_9641_1024Passade på att inviga min babyblå byxdress från HM. Älskar den!

thumb_IMG_9660_1024

Hur glad blir man inte när man möts av en personlig hälsning i dörren?! <3

thumb_IMG_9649_1024

Väl inne i provrummet möttes jag av den här presentpåsen <3. Åhhh Lina är så söt så man vet inte riktigt vad man ska ta sig till. Påsen var fylld med en massa vackert bl.a. en otroligt fin doftolja som hon tänkte att vi kunde ha vid presentbordet. Får visa alla sakerna bättre sen men den var fylld med otroligt fina saker.

thumb_IMG_9651_1024

Så här glad blev jag i alla fall <3 🙂

Tydligen har jag tappat ännu mer i vikt så klänningen var fortfarande för stor trots att Lina redan hade sytt in den. Så på torsdag hoppas jag att den sitter som en smäck för på fredag bär det av söderut med pappsen. Gissar att det kanske även är en del muskler som försvunnit då det inte funnit så mycket ork till att träna som tidigare. Passade på att äta ett skrovmål till lunch för säkerhets skull ha ha.

thumb_IMG_9659_1024

Efter all provning satte vi oss ner och drack bubbel och åt choklad. Jag måste säga det igen. Lina, vilken otroligt varm och fin människa. Jag är så otroligt glad att jag lärt känna henne och att hon hann träffa min mamma <3. Vissa människor fastnar liksom i hjärtat och Lina är verkligen en sådan person. 

Sedan bar det av till frisören för klipp och sling, sedan lite pysselinköp och rosor till mamma. Även om det är tungt och sorgligt känns det alltid så vackert att gå till mammas grav och extra fint att få plantera lite extra kärlek.

2 Kommentarer
 • Karin
  augusti 3, 2016

  Snygg byxdress! Jag tänker ofta att jag vill ha en sådan, men det blir aldrig av, knappt att jag ens provar.
  Så spännande för er att bröllopet närmar sig!

  • Ida
   augusti 3, 2016

   Tack fina! Jag är likadan men nu jäklar…. byxdress, hatt och baddräkt jag kör all in! Ja du ha ha pulsen börjar bli hög, hade kanske inte varit helt fel att hyra in en bröllopskoordinator ha ha. Kramar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *