En tung månadsdag

0

Den 17:e varje månad är det alltid extra tufft. Det är om möjligt ännu närmare till tårar, ilska, vreda, kärlek ja allt men ännu intensivare. Idag är det fyra månader sedan mamma somnade in och den 17:e som alltid varit mitt turnummer blir numera ett datum som jag bävar lite extra för. Idag skulle det även ha varit mamma och pappas 35 åriga bröllopsdag, världens finaste mamma och pappa <3. Försökte vända på det idag och se det som den dag då mamma fick frid och komma till ro, men det gör inte saknaden mindre. Det är bara så förbannat jävla jobbigt. 

thumb_p1060894_1024

Den här bilden tog min pappa för nästan precis ett år sedan innan jag och mamma skulle gå in på Ateljé i Norr och titta på brudklänning till mig. En dag jag aldrig kommer glömma <3.

Min bästa vän Nadja är på väg över till mig då det vankas pizza, myskväll och kramar, precis vad jag behöver.

 

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *