En underbar helg

Vilken helg det har varit! För mig började helgen redan i torsdags med Formexmässan och sedan dess har dagarna fyllts av lyx i sällskap av mina fantastiska vänner. I fredags bjöd min fina vän Cecilia på en lyxig champagnelunch, bättre start på helgen kunde det inte bli.

Cecilia Världens finaste Cecilia vet hur man sätter guldkant på tillvaron

Champagnelunch

På vägen hem svängde jag förbi Hötorget och köpte underbara liljor bland alla andra blomsterhungriga stockholmare. Kvällen spenderades hos underbara Rickard och Josefin som bor ett stenkast från oss i en fantastisk lägenhet. Tänk högt till tak, öppen spis och en inredning to die for. Rickard och Josefin bjöd på en fantastisk trerättersmiddag och att vi dessutom hade gångavstånd hem tre på morgonen kändes extra lyxigt.

Blommor  hötorget Älskar Hötorgets blomsterhandel som livar upp i mörkret

Blommor  hötorget

Middag

I lördags var det dags att glida i partystassen och göra stan. Kvällen började hemma hos mig med mat och bubbel. Blev sedan en barrunda på stan som avslutades på dansgolvet. Är så tacksam över alla fina vänner som jag har i den här stan och som förgyller dagarna.

Party Stureplan

Finaste Sanna och Josefina

Ida Sanna

Söndagen spenderades tillsammans med Jakob hemma hos Sandra, Herdi och deras underbara son Rafael. De bor i en stor lägenhet på Södermalm som är helt magiskt vacker. Blev bortskämda med inte bara det underbara sällskapet utan även med fantastisk mat och dryck.

Avazer

Jag är generellt sett ingen öldrickare men den kurdiska ölen Ava Zêr är så god! Att det på baksidan av flaskan står att Ava Zêr är till för den som vill sätta guldkant på livet gör ju inte saken sämre ;).

Inredning Hemma hos Sandra och Herdi

Hoppas att ni alla har haft en fantastisk helg och är laddade för en ny vecka och nya utmaningar. Pssst! Har fotat lite här hemma idag och lägger upp lite bilder imorgon med fokus på garderobsförvaring. Sov gott!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Lysande idéer