En underbar vän

Posted on

Morning! Har precis kommit ut ur duschen och nu väntar morgonkaffet, bäst kaffestunden på hela dagen om ni frågar mig. Idag ska jag möta upp Jakobs mamma på stan, vi ska kolla lite bröllopsgrejer och jag ska hämta ut några klänningar från Bubbleroom. En av klänningarna hoppas jag kunna bära på bröllopsfesten om min brudklänning blir för varm efter ett tag.

Här kommer förresten några fler bilder från gårdagen då vi mötte upp våra vänner Johan och Cissi på lunch med deras sötis Olivia. Åh vad jag är glad att jag lärt känna Cissi, vi firar 9 år som vänner i sommar. Hur underbart är inte det?! Världens finaste och mest omtänksamma person, världens bästa <3.

thumb_P1130104_1024

thumb_P1130105_1024

thumb_P1130106_1024

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

1 Comment
  • Cissi
    juli 26, 2016

    Så otroligt fint skrivet, tack! Det är du som är världens bästa! <3 Så glad att ha dig i mitt liv!

Previous
Möte med prästen, generalrepetition och sminkkonsultation