Ett nytt kapitel

Posted on

Nu var det ett tag sedan jag var inne här och sa hej till er och det finns ju en väldigt bra anledning till det, en anledning som den 26 mars vägde 3408 gram och var 50 cm lång när han kom till världen – Vår älskade Elton! Nu känns det helt overkligt att vi levt ett liv utan honom vår älskade finaste son.

2Mz2N%bJRHmC%2OaqBIOrw_thumb_35f9

Elton nästan ett dygn gammal <3

Det har varit en dryg vecka fylld med obeskrivlig kärlek, oro, mys, sömnbrist, blöjbyten och väldigt många pussar och kramar i vår lilla familj. Det är helt klart omtumlande att bli förälder för första gången, allt är nytt och man oroar sig för minsta lilla grej för att man älskar sin lilla gullunge så obeskrivligt mycket. Samtidigt är jag så imponerad dels över hur min kropp fungerar, hur både jag och Jakob trots inte många timmar, ibland minuters, sömn ändå får dagarna att gå ihop. Tänk att vi för drygt en vecka sedan aldrig hade bytt en blöja, en stor utveckling och boost för självförtroendet på kort tid. Jag är även så sanslöst stolt över mig själv, över Jakobs fantastiska stöd under förlossningen och nu här hemma. Jakob är verkligen en superpappa och det finns inget som värmer så mycket som när jag ser Elton i Jakobs famn.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3600

Den här dagen lyckades jag känna mig lite fin sedan vi kom hem, med de andra dagarna kan sammanfattas med en tofs på huvudet och smått trötta men oändligt lyckliga ögon. När man är trött utan sömn hjälper det i alla fall mig att få känna sig lite fin, kanske lyckas jag bättre imorgon.
bTbkoepjSamt54UE5aul+w_thumb_35fb

Jag ska börja skriva på min förlossningsberättelse idag innan man börjar glömma detaljerna kring den minst sagt omtumlande dagen när Larven visade sig vara älskade lilla Elton <3. Den kommer innefatta Peter André, locktång, överdosering av lustgas och en himla massa svett så håll utkik!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

5 Comments
 • E
  april 4, 2018

  Längtar till det inlägget

 • Andrea
  april 4, 2018

  Stort grattis! Har själv en son på 7 veckor, overkligt stundtals men så mysigt även om det finns jobbiga stunder också. Men kärleken man känner är större än allt man tidigare känt❤

  • Ida
   april 6, 2018

   Stort tack snälla du! Det är helt klart en omställning och mycket känslor som kommer från alla håll. Kan inte föreställa mig ett liv utan lille Elton <3 Kramar och grattis till dig med!

 • Sofia
  april 6, 2018

  Han är helt fantastisk! Njut av er guldklimp ❤️Kramar!

  • Ida
   april 6, 2018

   Stor tack! <3 Det känns så sanslöst stort allt sammans, kan knappt förstå att han äntligen är här <3 Stor kram, Ida

Previous
Fashionably Late, hinnsvepning och avgörs förlossningen med ett tombolahjul?