Ett nytt kapitel

Hej bästa ni och välkomna tillbaka! Jag har haft ett längre uppehåll med bloggen och fokuserat på mig själv, mitt mående och sorgearbetet efter min älskade mammas bortgång. Jag har behövt tid- tid att hitta tillbaka till mig själv, förstå mina känslor, tid att ta tag i det jobbiga och tid för att komma tillbaka. Mitt liv har sedan sist gått in i ett nytt skede – jag ska bli mamma, min man och jag ska bilda en liten familj. Det känns fortfarande helt overkligt och jag är så lycklig! Självklart så kommer det bli så mycket mer än bara bebisprat här på bloggen, brinner fortfarande lika mycket för inredning och mode om än utbudet av kläder är något skralt just nu för discokulan. Så jag säger välkomna till ett nytt kapitel i mitt liv, hoppas att ni vill följa med mig på min resa! 

qFTi7ZDGRa++EzVYdJATmw_thumb_3297

cx1C7nTqQva1bBJozEdWsw_thumb_329e

4+IQ%ekXSRu+DbWvcRN29A_thumb_329d

Q1+Br5QMSo2UTnu61AS3fQ_thumb_329f

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

1 Comment
  • Ansgar
    december 21, 2017

    Ja! Blogga på du bara, moster kan med glädje passa plutten!

Previous
P A U S