Ett paket med bröllopsdekorationer

2Kommentarer

Ni som följer mig på Snapchat (@missidior) har redan sett att jag tidigare under dagen hämtade ett spännande paket på posten. Känns nästan som att jag har flyttat upp då jag fått en hel del post skickat hit under månaderna som jag hängt hos mina föräldrar. Hur som helst… paketet som jag hämtade innehöll helt magiska bröllopsdekorationer från företaget med samma namn.

thumb_P1120574_1024

Blev lycklig redan innan jag hade öppnat paketet, så tjusigt!

thumb_P1120577_1024

Wiiii, blev så glad när jag öppnade paketet. Alla produkter som jag hade beställt var helt fantastiska. Vill ju visa er NU, men ni får nöja er med en liten smygtitt för tillfället. Kan avslöja att paketet bl.a. innehöll ett helt gäng med pompoms så imorgon får ni se mig försöka pyssla ihop en eller två rackare. Har hört att den första kan vara lite svår att få kläm på men förhoppningsvis ska de väl lösa sig, om inte annat efter pompom 25 eller så.

2 Kommentarer
 • Sofia
  maj 18, 2016

  Så snyggt paket! 🙂

  • Ida
   maj 19, 2016

   Eller hur <3 Älskar företag som tänker till och skickar något annat än en brun papperskartong. Rosa och guld gör en glad innan man ens öppnat paketet. Kramar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *