Ett snabbt hej!

0

Hej på er! Idag har jag hängt med grabbarna på Grev Turegatan. Viktor och Samuel från Resize Design har varit här och satt upp två stora hyllor till Dunbutiken. Jag säger bara wow, jag kommer ju vara här och hänga varje lediga minut. Det farliga är ju att jag har gått och fått stora cravings på att köpa en hylla hem till oss också…får se vart detta slutar!

Idior

Kavaj Zara/ Tshirt Ralph Lauren/ Jeans MTWTFSS/ Armband Childhood, Ung cancer, Marc Jacobs /Ballerinas Scorette/ Väska Louis Vuitton

Så här såg jag ut när jag hoppade på tunnelbana imorse. Solen sken så idag blev det premiär med att vara barfota i skorna, tror jag missbedömde värmen lite. Min älskade Keepall fick följa med, den är så himla bra när man ska släpa på dator och en massa annat.

IdiorPå vägen blev jag med både planka och borrmaskin, oklart.

Resize DesignEn liten smygtitt på en av hyllorna som Viktor och Samuel satte upp idag. Butiken kommer gå i valnöt, vitt och mässing, en oslagbar kombination tycker jag. Tiden rusar iväg och förhoppningsvis kan grabbarna öppna butiken inom kort. Jag är otroligt stolt över både Jakob och Zacke!

Nu väntar middag med tjejerna och jag börjar ångra att jag tryckte två bullar nyss! Kram på er

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *