Färginspiration

6Kommentarer

Vår förra lägenhet låg i söderläge och solen strålade in i vardagsrummet. Vår nya lägenhet ligger däremot i norrläge så där kommer vi att få njuta av kvällssolen. En härlig sak med vår nya lägenhet är att det är en gavellägenhet så det finns fönster åt tre håll så jag hoppas och tror att den kommer kännas ljus ändå. Däremot känns det lite klurigt med färgvalen, kommer mina förslag bli för mörka när de kommer upp på väggarna? Här kommer lite inspirationsbilder på hur jag vill att det ska bli.

Bildkälla

Jag älskar den här lite lyxiga färgen som jag tycker är grön men med inslag av grått och blått, eller är det gult? I mitt huvud ser jag den här i vårt sovrum och i Eltons rum. Vi har däremot spanat in en sammetssäng i en riktigt kunglig mörkblå färg och den tror jag inte kommer passa till. Så ska man ta hänsyns till det eventuella sängköpet eller ska vi kolla en annan färg på sängen? En ljusare hade helt klart passat bättre till.

Bildkälla

Unnade mig en inredningsdetalj eller snarare en möbel i julklapp till mig själv men som dock hade lite längre leveranstid. Tror att den skulle passa otroligt bra till den här färgen! Har varit sugen på att matcha den här färgen till vår rosa soffa men eftersom vardagsrummet och köket kommer bli en stor yta tillsammans så tror jag på en mer ljusgrå kulör dit.

Vad säger ni? Visst är färgen underbar? Nu ska jag leta golv till hallen, later skaters!

6 Kommentarer
 • Karin
  januari 15, 2019

  Många lampor fixar det!

  • Ida
   januari 15, 2019

   Eller hur! Stor kram fina du <3

 • Anna
  januari 15, 2019

  Så fin färg! Vet du vad den heter?

  • Ida
   januari 22, 2019

   Visst är det! Spana in bildlänkarna så hittar du förhoppningsvis svaret, kramar

 • Sofie
  februari 13, 2019

  Vi har en liknande färg i hallen och efter mycket kämpande fick jag min älskade fästman att gå med på i alkafall en rosa pall i rummet, det passar fint.
  Snubblade över din blogg nu när jag letar bröllopslokal, vi ska gifta oss i december och det blur nog Rockelstad för oss också 🙂 Tack för bröllopsinläggen – så kul att läsa!

  • Ida
   februari 14, 2019

   Hej Sofie och åhhh blir alldeles varm när du säger att ni ska gifta er på Rockelstad! Vi var såååå nöjd och om vi skulle gifta oss igen hade vi nog gjort på pricken likadant som då, bara hojta till om du har några frågor.

   Stor kram! <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *