Fitting av min brudklänning & en stor beställning med guld och glitter

Posted on

Igår var jag hos Lina i hennes ateljé för att göra min första fitting av min brudklänning. Lina skrev nämlingen till mig under förra veckan och berättade att min klänning äntligen hade kommit! Med en pirrig känsla i kroppen gled jag alltså igår in i världens vackraste klänning, åh vill gifta mig nu!!! 

thumb_P1120425_1024

Känns så konstigt att jag bara ska få använda min klänning en gång, den är ju så vacker! Får väl hoppas på en temafest framöver med bröllopstema ha ha.

Pink-Gold-Paper-heart-garland-DIY-Wedding-Curtain-Curtain-Backdrop-Wedding-Reception-Decor

Igår gjorde jag även en första beställning av bröllopsdekorationer. Våra temafärger kommer var rosa, ivory, guld och mintpastell så det mesta jag beställde gick just i dessa färger. Det är svårt att ibland se exempelvis vilken rosa nyans som dekorationerna har så jag beställer hellre en av varje till en början för att se hur färgerna går ihop.

bröllop dekorationer

Än så länge är det dock så mycket mer som ska beställas men jag väljer ut guldklimparna med omsorg. Första beställning är dock på väg, åhhh längtar så!

Puss!

 

 

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

4 Comments
 • Fröken Lundin
  april 29, 2016

  Åh, vi har nästan exakt samma färgtema! Spännande! Fråga: hur kommer marskalkarna matcha varandra? Så svårt tycker jag… Svårt att få alla att köpa likadana kostymer. Kanske kan matcha med likadana flugor?

  /Fröken Lundin

  • Ida
   april 30, 2016

   Vi kommer ha en best man och tre tärnor. Jakobs klädsel är inte helt bestämd ännu men vi kommer matcha hans best man med den klädsel som Jakob kör på. Tärnorna kommer inte ha likadana klänningar men en ”röd tråd” som kommer gå i stenar/pärlor/glitter. Wiiii! Hur gör ni med tärnor? Kram

 • maria
  april 30, 2016

  Så vackert
  solkram till era alla!
  Maria

  • Ida
   maj 15, 2016

   <3 Kramar

Previous
Glitter state of mind