Flickan med guldbrallorna

0

Om jag försökte liva upp gårdagens gråa väder igår så körde jag någon form av försök nummer två idag. Dagens outfit idag löd guldbrallor ton i ton med mina nya guldskor från Zara, love it! Passade även på att inviga mina grymma örhängen från Caroline Svedbom idag, även de i en guldaktig ton. Genom att bära en enkel vit topp upptill tycker jag faktiskt inte att looken blev för mycket, allt handlar om balans och därför valde jag en enfärgad päls istället för min leopardpäls som hade blivit lite too much idag.

+NDZT90ERL23gKmtrbokoQ_thumb_2ca9

0rzKtu0XQqyv+8qszyPUIQ_thumb_2ca8

Råkade hamna på MoS en kort sväng idag och nej…. jag gick inte hem lottlös. Ni som följer mig på instastories har redan sett några av godbitarna men lovar att visa er andra sen. Kan avslöja att den ena skiner i silver och den andra råkar tillhöra min nya favoritkategori jumpsuit, woopsie!

EeA0YyJARJmKx4ad+Bo5sA_thumb_2ca7

Örhängen Caroline Svedbom/Kappa och topp Gina Tricot/ Byxor H&M/ Skor Zara

 

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *