Förbereder en ny bloppis

2Kommentarer

Blev så glad över att ni gillade min bloppis som jag körde för några veckor sedan och det roligaste är era mail om hur nöjda ni blev med plaggen. Kärlek! Som ni sett så har garderoben fyllts på med ännu mer glitter i form av toppar och brallor… några saker som jag har beställt har inte hunnit komma än så väntar med spänning! Hur som helst så ska jag ju försöka köra på tänket om ”en in en ut” men vi tar väl typ ”fem in en ut”…. man får inte vara för hård med sig själv tycker jag. Till veckan ska jag upp och köra ett race på vinden men här ser ni några grejer som jag tänkte får leta efter nya ägare.

P2920779

P2920782

P2920788

P2920804

 

2 Kommentarer
 • Lena
  mars 26, 2017

  Alltsa den forsa lurvisen! Kan jag lagga undan den?

  • Ida
   mars 27, 2017

   Absolut, I fix! Kramar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *