Förlossningstofflor och vad ska man packa i förlossningsväskan?

4Kommentarer

Jag vet inte om det är för att det är första barnet eller om jag helt enkelt har för mycket tid… men jag har ju klurat på det här med skor till förlossningen. Min förhoppning är att jag kommer kunna gå runt en del när förlossningen ska starta, för att hjälpa allt på traven, eller vad man säger. Efter förlossningen tänker jag också att man vill ha någon form av inneskor så… låt mig få presentera mina grymma förlossningstofflor!

9FHek1wfTNWX41NCNRYkNw_thumb_33fc

Hittade de här godbitarna på & other stories förra veckan och jag föll pladask! Mina tofflor engagerade både personal och kunder som tyckte att det här med förlossningstofflor var väldigt festligt ha ha. Jag passade på att inviga dem på Huddinge sjukhus då det stod att jag skulle ta med mig inneskor… check! Kommer bli grymma till ett par jeans till våren med. uKwvLRdPRAWvGU4R6c811g_thumb_33fb

Jag tänkte börja med en lista för vad som ska packas med till förlossningen så alla tips och idéer mottages gärna! Det som jag fått höra att man lätt glömmer är ombyteskläder till sin partner ifall man blir kvar lite längre än vad man tror, så extrakalsonger och t-shirts till Jakob får vi tydligen inte glömma! Pssst! Har förresten beställt en skötväska, eller snarare två!, idag så är spänd av förväntan hur de ser ut på riktigt.

4 Kommentarer
 • Maya
  januari 23, 2018

  En morgonrock är grymt att ha med sig. Sjukhusdressen är ju typ genomskinlig och tunn och det sista man vill gå runt i före/efter förlossning! Vad jag hade på fötterna har jag helt glömt! iPad är inte fel, speciellt om man har långdragna förlossningar som jag haft!

  • Ida
   januari 24, 2018

   Tack fina för tipsen! Har faktiskt köpt en… eller om jag ska vara ärlig två!, morgonrockar i sammet som känns lite extra lyxiga att få svepa om sig med <3 Kramar, Ida

 • Eva
  januari 26, 2018

  Kläder till dig o baby att åka hem i, amningskupor, kläder att ha u vårdtiden – sjukhusets är ju inte så man skrattar ihjäl sig , tofflor, mobil laddare, kamera, necessär , sminkväskan , kommer inte på ngt mer just nu. Googla kanske finns bra tips att hitta på det viset

  • Ida
   januari 26, 2018

   Hej fina! Amningskupor är precis hemklickade från Apotea och resten av sakerna är nog någorlunda på sin plats nu. Tänkte packa idag… man vet ju aldrig när den här filuren får för sig att dyka upp! Kramar Ida

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *