Formex – vad vill ni se?

6Kommentarer

På fredag kommer jag att besöka Formexmässan för att jaga inspiration och spana in inredningsnyheter. Vet att ni är många inredningsintresserade som läser bloggen så tänkte köra en by request. Kommentera vad ni vill att jag ska spana lite extra efter på mässan. Är ni sugna på att veta mer om trender på uppgång, snygga lampor… you tell me!

1liPKSMDTVCJ6LKavMOK3A_thumb_2bc9

m5ZptKMxTEee8TIimj6UtA_thumb_2bc7

jUzmspDtS0uYgdRczKQhwA_thumb_2bca

 

6 Kommentarer
 • Skruttbullen
  januari 17, 2017

  Hello beautiful! Jag vill gärna att du skriver om kommande trender kulör mässigt och texturer. Sen älskar jag ju belysning så gärna kommande trender där. Vi får snart träffas för bubbel i Skeå igen. Ska nog dit i feb. Är du där nått då??
  Pöss/ Martina

  • Ida
   januari 19, 2017

   Hej bästa du! Åh men absolut, jag ska ladda kameran full åt dig. Åh längtar efter fler bilder på er fantastiska lägenhet! Tyvärr har jag ingen resa planerad hemåt men vad sägs om att du tar dig till Stockholm snart? 😉 Puss!

 • Desirée
  januari 18, 2017

  Bokförvaring! Vi har massa böcker liggandes i 2 bananlådor som vill upp på väggarna men jag och sambon kan inte enas om hur detta ska gå till. Han vill absolut köra på Stringhyllor men jag hoppas att det kan finnas snyggare lösningar därute som vi inte känner till.

  Vi har 2 tomma väggar som skulle passa, den ena är 1,20 m bred, den andra nästan 4 meter… Lägg gärna upp bilder på all snygg inspo du kan hitta 🙂

  • Ida
   januari 19, 2017

   Hej Desiree! Åh, känner till problemet dels med hyllor och sedan det där med att komma överens… inte lätt! Ska sätta på mig stora spanarbrillorna, kram Ida

 • Petra
  januari 19, 2017

  Trevlig blogg du har. Jag skulle vilja se lite bilder med trender inom växtfronten. Har förstått att grönt är en het färg i år. Me like!!

  • Ida
   januari 20, 2017

   Hej Petra och tack! Ska hålla ögonen öppna, stor kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *