Första kvällen utan Elton

0

Känslan för ikväll är lite tudelad, har längtat så ofantligt mycket efter att den 19 april äntligen ska komma men det känns så konstigt att vara ifrån Elton. Ikväll ska jag nämligen och se min favorit Sam Smith i Globen! Alltså herregud som jag längtat, tror att det kommer bli en helt magisk kväll och jag vet ju att Elton är i ytterst goda händer hos sin pappa. Jakob kommer hänga hos sin bror som bor nära Globen så jag kommer amma honom där innan jag åker till konserten och sedan åker jag dit och ammar direkt efter att konserten är slut. Om man ska se något positivt med allt som varit med Eltons sega viktuppgång är ju att han numera får amning kombinerat med ersättning så det är inga problem för Jakob att ge honom flaskan. Håller tummar och tår att Sam kommer köra Latch som vi även hade under vår vigsel men som då framfördes av bl.a. Sabina Ddumba. Är det någon fler som ska dit kväll?

 

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *