Från ett provrum, Skönheten & Odjuret och rödtjut på Rigoletto

0

Wow, vilket väder Stockholm har bjudit på nu igen! Verkar som att det ska bli kanonväder hela helgen dessutom, hur härligt! Om vi backar bandet till gårdagen så levererade den verkligen. Tog en sovmorgon och betade av mailen på förmiddagen för att promenera in till stan efter lunch. Ni som följer mig på Instastories såg att jag passade på att inviga min silverjacka, så glad att det trots solen ändå är lite kyligt i luften. Tur det, annars hade den redan varit för varm och jag hade behövt vänta in höstkylan och det tålamodet har jag inte.

rhEP5HtNRjKYLRirKLkH1g_thumb_308d

När jag fyllde år fick jag en jättefin tröja i cashmere från mina vänner Sanna, Nadja och Carro. Tröjan var mörkblå och eftersom våren närmar sig med stormsteg tänkte jag byta färg men den var helt slut så den fick gå i retur och jag väntar på att de ska få in den i typ ljusrosa eller vitt. Hur som helst så gick jag på cashmerejakt igår och se hur det gick ha ha!

WcPoAj2%SFWAAJkpAojMrw_thumb_308f

Just nu kör jag på någon form av glitterterapi för ju argare jag är ju mer glitter bär jag ha ha så ni kan ju bara ana hur frustrerad jag var igår. Men den biten lägger vi åt sidan här, bloggen ska vara positiv och inspirerande och min flykt från det som gör ont och gör mig förbannad.

fxcN5Jg+Tfucfuf0+CBb8A_thumb_308c

Hur som helst… alltså hur mycket älskar man inte mitt silverglittriga set med brallor och tröja som jag hittade på HMs rea? Vet inte riktigt hur det kommer sig att just mina bästa glitterplagg nästan alla är fyndade på rea, ha ha kan vara så att min smak avviker lite från normen.

in8Mmln%Scar9CJ1BPQfLg_thumb_3091

Hur fantastisk är inte den här toppen! Man kan välja att den ska vara i guld eller svart eller någon form av mix då ena sidan av paljetterna är i guld och andra i svart så man kan liksom dra i olika mönster. Eh, hängde ni med? Hur som helt så fortsatte kvällen på topp med biodate tillsammans med Jakob, hans mamma, syster Julia och Julias kille.  Vi såg Skönheten & Odjuret och den var helt fantastisk, ville bara gå tillbaka in i salongen när den var slut och se den en gång till. Efter bio gick vi till Rigolettos restaurang, drack rödtjut och snackade skit. En bättre torsdag trots allt <3.

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *