Från hjärtat, Caroline Svedbom och öronglitter

2Kommentarer

Jag har ju som ni vet en stor förkärlek för Caroline Svedboms underbara smycken, älskar glittret och glamouren om ni förstår vad jag menar. Jakob gav ett par fantastiskt vackra hjärtformade örhängen i födelsedagspresent till mig i tisdag, gissa om jag älskar dem! Till vardags bär jag oftast pärlörhängen så jag blev så otroligt glad när Caroline dessutom hade skickat med ett par klassiskt runda örhängen som födelsedagspresent. Tusen tack fina Caroline <3.

wfwHudllQdmEjz2ivgMuLA_thumb_2ee8

Pl3tVXrsQYekRZ7n2Zx4IQ_thumb_2ee7

mscBgAgLTmWYrPgukB+LXA_thumb_2ee6

sZjA2JzUS8iDVZ1mYNBb5A_thumb_2ee5

Jq98oxH2Tsykz1LO3uDSuA_thumb_2ee4

Carolines magiska smycken hittar ni bl.a. HÄR.

2 Kommentarer
 • Eva
  mars 3, 2017

  Åh vilka underbaringar! Nu blir du ännu vackrare ! Jag är sugen på ett armband.

  • Ida
   mars 3, 2017

   Åh tack fina! <3 Åh armbanden är helt underbara! Stor kram och njut av helgen

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *