Franska naglar och nya rutiner här hemma

Posted on

Ni som följer mig på Instagram har redan lite koll på att måndag numera betyder Idas egentid! Det hela började med att jag pratade med några vänner om att få ihop vardagen med tid för sig själv, familjen och vänner för att inte glömma träning och allt vad vardagen hör till. Två av mina vänner har eller har haft särskilda dagar under veckan som är deras vilket har gjort det hela mycket lättare för att planera en kväll med sina vänner eller liknande för då behöver man inte vänta med att stämma av med sin partner. Jag är sedan idag måndag, tisdagar blir det Jakobs träningsdag och onsdag är det min, torsdag har Jakob egen tid och helgen låter vi vara flexibel. Jag har träning även på lördagmorgon men på helgen tycker jag att både jag och Jakob är duktiga på att hitta träningstid så då blir det ändå rättvist, herregud vad just rättvisan har blivit viktig sedan man blev förälder haha.

Idag stod nagelfix på schemat och innan det hann jag äta en öde sushimiddag. Snacka om en annorlunda upplevelse att sitta mer eller mindre helt själv på Bromma Blocks restaurangdel. Det visade sig vara lite svårt att få egentid oplanerad efter naglarna för butikerna stängde och man blir inte jättesugen på att sätta sig på ett café. Eftersom jag var tvungen att jobba så satt jag en timme i bilen på parkeringen medan regnet smattrade nedför rutorna, rätt mysigt ändå om än udda. När jag kom hem hade Elton fortfarande inte somnat och det var så mysigt att få krama godnatt. Nattningen blev som jag misstänkte lite rörig när Jakob kämpade så efter att jag tog över så somnade han som en stock, alltid otacksamt för den som kämpat i nästan en timme.

Nej jag har inte spillt bläck på mig eller mattan, sparade ner bild från min Insta med filter på. Blir lite konstigt så här på bloggen och kändes mer naturligt på storyn jaja…. Här ser ni en glimta av nya naglarna som blev franska för ovanlighetens skull.
Innan naglarna hade jag tio minuter över i en tom HM butik och hann lägga vantarna på ett par galet fina och skön brallor. 120 spänn på rean och de satt dessutom som en smäck visade det sig när jag kom hem och väl kunde prova dem. Kom på nu att det förresten kommer en HM leverans med Postnord imorgonkväll, kommer knappt ihåg vad jag beställde men det var bl.a. ett par likadana jeans som mina trasiga fast utan hål. Så förtjust i modellen och färgen så hoppas att de här verkligen är kopior men lite helare.

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

2 Comments
 • Lena
  maj 18, 2020

  HM knäcker! Klickade hem svarta cykelbyxor – gudomliga!

  Hoppas schemat funkar ❤️

  • Ida
   maj 28, 2020

   Schemat är fantastiskt och Jakob är också så nöjd! 🙂

   HM I know älskar!!! <3

Previous
Det handlar om att strukturera, en dörrmatta i leopard och en grönskande balkong