Fredag!

0

Då var det fredag- igen! Jag vet inte vad som händer men det känns som att dagarna bara springer iväg just nu. Eftersom jag kommer jobba hela helgen känns det mer som en tisdag men vad gör det när solen skiner och hela stan bara  lever upp. Tänk vad lite sol och blommande körsbärsträd kan göra med oss människor!

Vaknade med en ruskig pollenallergi imorse så jag är så tacksam att jag har mina glasögon att varva mina linser med, linser och irriterande ögon går verkligen inte ihop. Efter lite fix här hemma gled jag iväg till Dunbutikens lokal där Jakob redan satt och jobbade.

Resize Design

Resize Design

Tidigare i veckan kom det mesta av inredningen från Resize Design och på måndag är det monteringsdags. Ska bli så härligt att träffa Viktor och gänget, de har så härlig energi och är så galet kreativa.

Sushi

Vid lunch mötte vi upp Zacke och Quincy. Köpte med oss en galet god sushi till butiken och käkade i röran.

IdiorSå här såg jag ut idag, äntligen börjar det titta fram lite färger i garderoben. Eftersom jag ska jobba i helgen så är jag ledig en del till veckan. Tänkte passa på att ta ner lite kartonger med vårkläder från vinden.

Njut av helgen fina ni!

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *