Frisyrinspiration till bröllopet

Jag har börjat fundera på vilken frisyr jag ska ha på bröllopet. Jag vill verkligen känna mig som ”jag” och jag trivs allra bäst i utsläppt hår så det lutar nog att det blir så även till bröllopet. När jag har googlat på bröllopsfrisyrer med utsläppt hår hittar jag bara tacky frisyrer med extrema korkskruvar. Jag hittar däremot så otroligt många vackra bilder på tjusigt låga knutar men de bilder där bruden väljer utsläppt hår ser oftast rätt oinspirerande ut. Blev så lycklig när jag hittade de här vackra bilderna på lika vackra Valerie Aflalo. Wow! 

waldemarhansson_valeriejohan_12

bild-1-33

Alltså ser ni vilken underbar slöja! Älskar den broderade kanten.

VIP6087

Bildlänk

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

2 Comments
 • Kristin
  januari 20, 2016

  Åh jag vet! Jag märkte samma sak när jag googlade på inspiration på frisyer för mig som gäst att ha på ett bröllop. Men här tycker jag ändå pinterest är magiskt. Jag sökte på typ Hair down weddings, eller Hair Prom down och fick upp en hel del. Många av frisyerna är dock ofta ”half-up/half-down” alltså att typ överhåret är uppsatt. Men om du ska ha slöja brukar det ofta behövas något sådant för att ”fästa” den i så att säga.

  Sen vet jag inte om du än har hittat amerikanska sidan Weddingbee? Finns MASSIV med forum där folk postar bilder på sina ringar, sina klänningar. You name it. Tänker att det borde säkert finns forum för bröllopsfrisyrer där också, annars får du väl starta en tråd och be folk posta bilder på sina frisyrer med utsläppt hår 🙂

  Lycka till 😉

  • Ida
   januari 24, 2016

   Åhhh tack Kristin! Du är ju bara bäst <3 Pinterest har jag lärt mig lite smått, ha ha kände att det fanns stor risk för beroende så har mest hållit mig till ett beroende (Insta!).

   Inte hört talas om Weddinbee, låter ju perfekt! Ska genast in och kika. Stor kram på dig!

Previous
Önskerubriker!