Galleri Bellman

0

Igår var jag, Cecilia, Stina och Desirée inbjuda till Cecilias vän Eva Liljestrand som har en fantastisk utställning på söder i Stockholm. På Galleri Bellman, där Eva ställer ut sina tavlor, blev vi serverade champagne, underbart goda tilltugg och framförallt en spännande guidning bland hennes verk.

Galleri Bellman

Eva Liljestrand

Eva Liljestrand

Konstnärinnan Eva Liljestrand

Eva Liljestrand

Blommor

Blommor Galleriet var fyllt av vackra blommor med lyckönskningar och röda lappar som symboliserar SÅLD! Förstår verkligen varför, Eva är otroligt duktig, begåvad och även en otroligt varm och trevlig tjej!

Dessan Übersnygga Dessan

Vernissage

The girls Cecilia, Stina och Dessan

CissiAlltså Cecilias leende! Wow!

Stockholm

Efter mingel och champagne gick vi vidare till tapasstället Tabac i Gamla Stan. Sämsta servicen i stan. Vi fick vänta otroligt länge på att beställa och var tillslut tvungna att gå fram till kassan för att få någon som helst uppmärksamhet, vår servitris var otrevlig hela kvällen i sitt bemötande och inte fick vi någon uppmärksamhet när vi försökte betala heller. Ha ha aldrig varit så sugen på att ta en springnota som igår. När vi framförde våra klagomål fick vi till svar att de kände själv till detta och att det berodde på lite personal. Jag framförde att vi inte skulle komma tillbaka. Punkt.

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *