Glad midsommar

När man spenderar mer tid ute än inne är det svårt att få tid vid datorn. Nästa veckas projekt blir att lära mig hur man bloggar från mobilen, hade verkligen underlättat att få kläm på det. Nu hopar sig bilderna och jag hinner inte få tid att lägga upp inläggen, klart svårare nu när Jakob dessutom brutit armen och jag jobbar på för två här hemma. Hur som, här sitter jag framför datorn och redo att leverera en bildbomb från midsommar!

Eftersom jag leder tävlingen om Stockholms blekaste ben så hade jag dagen till ära testat Ida Wargs brun utan sol (KLICK) och jag är positivt överraskad. Eller första dagen som jag testade blev jag rätt fläckig, tror att jag var lite för mesig då. Dagen efter valde jag att ösa på lite och då blev brännan mycket bättre. Köpte till hennes appliceringshandske som var så härlig, tips tips! Mina pigment är rätt knasiga så jag är förvånad att den fastnade så bra och ser så naturlig ut.

Så plötsligt hade de här vildarna som jag älskar så att det nästan gör ont i hjärtat anlänt till våra hoods. En gruppbild och alla satte den!

Vi var  alltså fyra familjer som firade en av mina favorithögtider hemma hos oss. Eller hemma och hemma, hela dagen spenderades mer eller mindre utomhus men vår lägenhet var depå som man säger på motorsportsspråk. Vi hade delat upp maten så att några var ansvariga för lunchen och efterrätten och ett gäng för middagen.

Familjen Dehnisch hörde till team lunch och det bjöds på midsommarklassiker!

Cissi, Karro och Stina… och jag såklart <3

Vi hade tänkt hinna iväg till dans runt midsommarstången men eftersom ingen ville stressa så njöt vi av en lång lunch och sedan bad och strandhäng.

Sedan vankades det grillning till middagen och jag hade jag bytt om till en vit klänning med mitt vintagebälte från Gucci till i midjan. Bältet rök rätt tidigt och när efterrätten var uppäten såg jag smått gravid ut herregud vad min mage var svullen men också precis lika mätt som jag såg ut. På en mätt mage vilar ett glatt huvud eller vad säger man?

Jojje, som förövrigt var vår bröllopsfotograf ni hittar honom HÄR, och Johan mina älsklingar <3. Vi får inte glömma Calle i bakgrunden även om han försökte gömma sig för fotografen. Calle och Jakob är som samma person men mer om det en annan gång.

Ändå lite kul när man ser grabbarna ta selfie eller groupie ihop, så söta!

Min älskade vän Stina som jag faktiskt träffade för första gången på en midsommar i Åkersberga. Minns fortfarande hur hon stod där i sin rosa klänning och Calle skulle presentera sin flickvän. Jag minns att jag tänkte att om man är så där vacker kan man vara lika trevlig då? Knäpp tanke men det var hon och blev en av mina allra bästa vänner. 

Här ser ni en närbild på anledningen till min galet svullna mage. Måste be Karro om receptet den var sanslöst god och fråga mig inte hur många portioner jag åt.

En av anledningarna till att jag gillar midsommar så mycket är att det är en rätt prestigelös högtid där temat är njutning. För mig är midsommar att äta gott, klä upp sig men ändå chill, bad, jordgubbar, umgås och att den i min värld är stressfri. Att vi firade midsommar hemma hos oss gjorde också att vi inte behövde packa något innan vilket också var så härligt. Sedan Elton kom är alltid hans packning i fokus vilket gör att man alltid råkar glömma något till sig själv.

Tänk att vi har det här precis nedanför oss, så otroligt glad att vår flytt gick hit!

Minns ni när vi åkte bort förra sommaren och jag, eller Jakob det beror på hur man ser det, glömde hela min packning. Glömde i och för sig Eltons resväska när vi skulle upp till Skellefteå under renoveringen men tur var att den gick att skicka upp i efterhand och att jag hade fyllt handbagaget med en drös extrakläder. Okej nu blev det ett stickspår så vi låter bilderna tala för sig själva! Hoppas att ni andra hade en lika härlig midsommar som vi <3. Bilderna har jag snott från hela gänget så tack för att ni var så flitiga med kameran.

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
När regnet öser ner och ett vykort med posten