Glittrande fötter

2Kommentarer

Fick en förfrågan i bloggens kommentarsfält om jag kunde visa upp mina nya sandaler som jag köpte i London och självklart kan jag göra det. Jag tycker att det brukar vara svårt att hitta riktigt snygga platta sommarskor men i år svämmar butikerna bokstavligen över av  skimrande godingar.

SandalerGlittrande färger och stenar gör verkligen mycket för dina platta sandaler och de blir perfekta både på dagen och som räddande änglar på dansgolvet en sen sommarnatt.

Sandaler

IdiorKorallfärger och guldiga toner skänker stjärnglans till dina nakna fötter.

Jag köpte mina sandaler på engelska high street butiken New Look men du hittar liknande sandaler i de flesta butiker i sommar.

2 Kommentarer
 • Kristin
  juni 30, 2015

  Dom med stenarna var verkligen jättefina!!!!! 🙂 Gillar att det var remmar bakom hälen också, det är ett måste för mig. Spanade lite på ASOS om de kanske hade just dessa, men dessvärre inte 🙁 Men det fanns dock lite liknande där, så ska ta och spana in utbudet. Kanske får slå till på ett par jag med innan semestern!

  Kram

  • Ida
   juli 12, 2015

   Åh va roligt att du gillade dem, har verkligen blivit ett par riktiga favoriter här! Kika in på New Looks webshop, tror de skickar till Sverige. Hoppas du njuter av sommaren! Kramar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *