God Jul

God Jul till er alla nya läsare som hittat hit och till er gamla trogna som fortsätter följa mig <3. Den här julen har varit så otroligt mysig och jag är så tacksam att få känna julglädje igen. Förra julen, den första utan mamma, var så ofattbart tuff men den här julen har jag kunnat njuta och glädjas även om mamma saknas så ofantligt mycket. Just högtider är de allra tuffaste dagarna tycker jag utan henne. 

Julafton firades hemma hos oss med storasyrran, pappa, Jakobs mamma och syskon. Det har ätits, öppnats julklappar, skrattats och även delats några tårar ihop, precis som det ska vara <3. Idag har lillasyrran och hennes familj varit hos oss och tjejerna har fått känna sin första kusin sparka från min mage. Här kommer ett gäng bilder från julafton och peppen innan. 

LzMA1B%HTOWG7Ub9CWkTYA_thumb_32e6

Den 23:e laddade jag, Jakob och pappa på med extra julstämning i Gamla Stan.
tcPYQzSpQmu4u1MBt9tB6g_thumb_32e4

8FUCeIHUSc+SPTbNZoFz5g_thumb_32dc

HH7FJdDLRmCeDzii0SGU0w_thumb_32e3

xAmDj%ZnQRyshE+L0yUBow_thumb_32de

3FA2r7KCQki8thygXWTeNA_thumb_32d9

V4q07UL1Q5qQKT4TEDAg8A_thumb_32e7

Innan vi mötte upp min storasyster som landat från London så svängde vi förbi Hötorget där pappa köpte en hel drös med vackra julblommor till oss. Kvällen avslutades med uppesittarkväll, lussebak och en frustration över att inte vinna något på Bingo Lotto i år heller.

2ytmj5zNQYOYGyVFTokUFw_thumb_32fc

Sedan blev det julafton, årets bästa dag om ni frågar mig!

aujQbdFtRO+u7vS7PSgnSw_thumb_32eb

I min familj är det, och har alltid varit, tradition att gå i kyrkan klockan 11. Det klassiska julspelet avnjöts det här året i Gustav Vasa kyrkan vid Odenplan och innehöll alltifrån guldglittrande mantel, levande get och åsna, och fantastisk musik. Att inleda julafton med ett besök i kyrkan är så stämningsfullt tycker jag.

lSNiyfrfTFKcle5DI4WDOA_thumb_32ec

UDKZ9oesRSifP79+kD%Waw_thumb_330a

b0EF276jQQK739z3K5gpNg_thumb_330e

Sedan gick resten av dagen i ett och både kameran och mobilen fick ligga på hyllan, precis som det ska vara tycker jag. Jag måste ha varit otroligt snäll i år för tomten kom med så otroligt fina paket, får visa er snart! Hoppas att ni också har fått njuta av en magisk jul <3.

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Brunbjörnen