God jul, sjukstuga, SM i kullerbyttor och så kom snön!

Det går ju inte att börja inlägget på annat sätt än att säga GOD JUL! Hoppas att ni alla har haft en fin jul trots att den säkert varit väldigt annorlunda. För mig blir det första året utan att träffa familjen överhuvudtaget under julen, så tråkigt men vi har haft våra gruppsamtal och skickat bilder så det är jag glad för.

Till råga på allt så har jag gått och blivit sjuk. Vad är oddsen att man blir sjuk efter att man tagit julledigt och isolerat sig? Eller jag har ju hämtat paket och lite sånt men haft både munskydd, handskar och använt sanslösa mängder handsprit.Dagen innan julafton när det bröt ut hittade jag en tid för coronatest och en timme senare fick jag ett negativt resultat som gjorde att Jakobs familj ändå vågade sig hit. Det började med en dags halsont till att övergå till snorkaos och nu hosta. Som sagt en annorlunda jul.

Dom trötta ögonen avslöjar mig så jag kompenserade med paljetter!

Julafton blev trots sjukdom väldigt mysig och Elton var i sitt esse. Han ÄLSKADE att öppna paket och ville gärna öppna alla andras med. När tomten frågade om han hade varit snäll svarade han ”ja det har jag men jag har varit lite busig”. Haha! Vad som låg i paketen får jag visa senare för nu ska jag försöka sova lite till, att sova när man bara hostar är inte helt enkelt. Det som gjorde mig så glad igår var förresten när vilden i magen slog någon form av nytt rekord i kullerbyttor inne i magen. Jag har moderkakan i framvägg även den här gången som gör att det tagit lite längre tid att känna riktiga sparkar. Magiskt.

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

2 Comments
 • E
  december 31, 2020

  Vilken fantastisk kommentar och självkännedom från lille herrn!

  • Ida
   januari 3, 2021

   Haha men eller hur! Önskar att man hann spela in allt roligt som han säger 🙂 Kramar

Previous
Så förtrollar du dina bestick i nysilver till att bli nya igen!