Grattis på födelsedagen älskade saknade mamma

3Kommentarer

De senaste två åren har den 29 april känt extra tom, det är min mammas födelsedag men hon finns inte här. Idag skulle min älskade älskade mamma ha fyllt 60 år men den sista födelsedagen som hon fick fira var när hon fyllde 58. Hur tuff och tom den här dagen än känns så vill jag göra vad jag kan för att fira min mamma och Eltons mormor och få tänka på alla våra fantastiska minnen lite extra mycket. Men en tårtbit ska få ätas med glädje och det är tufft när tårarna rinner istället men i hjärtat vet jag att hon sitter här bredvid mig och glädjs över den vackraste gåvan jag någonsin kunde ge henne; ett barnbarn till <3.

thumb_P1060894_1024

3 Kommentarer
 • Lena
  april 29, 2018

  Var vackra underbara alskade mamma!

 • Karin
  juni 7, 2018

  Hej,

  Jag har precis som du förlorat min mamma. Min mamma gick hastigt bort i cancer när jag var gravid i vecka 10. Nu är jag gravid i vecka 36. Det är svårt att bli mamma för första gången samtidigt som man förlorar sin egna. Jag personligen tycker det är svårt att acceptera att jag inte kunnat skicka första ultraljudsbilden på den lilla, att mamma inte fick se mig gravid och framförallt att mina barn inte får växa upp med sin fantastiska mormor.

  Hur tänker och hanterade du förändringen om att bli mamma utan att ha sin egna mamma med på denna resa?

  • Ida
   juni 13, 2018

   Åh fina du, beklagar sorgen så otroligt mycket! Ja det har stundtals varit väldigt tufft, kan skriva ett inlägg och berätta mina tankar <3 Kramar i massor, Ida

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *