Grattis på födelsedagen älskade saknade mamma

1

De senaste två åren har den 29 april känt extra tom, det är min mammas födelsedag men hon finns inte här. Idag skulle min älskade älskade mamma ha fyllt 60 år men den sista födelsedagen som hon fick fira var när hon fyllde 58. Hur tuff och tom den här dagen än känns så vill jag göra vad jag kan för att fira min mamma och Eltons mormor och få tänka på alla våra fantastiska minnen lite extra mycket. Men en tårtbit ska få ätas med glädje och det är tufft när tårarna rinner istället men i hjärtat vet jag att hon sitter här bredvid mig och glädjs över den vackraste gåvan jag någonsin kunde ge henne; ett barnbarn till <3.

thumb_P1060894_1024

1 Kommentar
  • Lena
    april 29, 2018

    Var vackra underbara alskade mamma!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *