Grevsta, rostfritt stål och en känsla av restaurangkök

0

Jakob jobbar hemifrån idag så jag sitter och googlar kök och avbryter honom konstant med inspirerande bilder, tankar och idéer om vårt kök. I det HÄR inlägget som jag postade tidigare i veckan visade jag lite bilder på kök som jag blev så där lite extra förtjust i. Gissa om jag blev glad när jag såg att Ikea hade rostfria köksluckor i sitt sortiment, smidigt och prisvärt dessutom! Klurar på om vår L-formade köksbänk skulle kunna bli U-formad eller om det skulle bli för trångt… det bara spritter av idéer just nu och jag älskar det!

tant_johanna_kok_2

johannabradford_forstalanggatankok_11

johannabradford_forstalanggatan_kok1

Bildkälla

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *