Guldkant på tillvaron

Efter vår lunch på NK tog vi en kaffe och promenerade förbi Cervera. Där såg jag att de hade fått in de här fina glasen som jag suktat efter ett tag och slog till på åtta stycken vinglas. I bröllopspresent fick vi presentkort på just Cervera, som jag den här gången så klart glömt hemma, så jag funderar på att även slå till på champagneglasen i samma serie.

thumb_p2880678_1024

thumb_p2880676_1024

Här ser ni förresten en liten sneak peak på både vårt nya bord och stolar men även tisdagsbuketten.

thumb_p2880661_1024

Tycker att vattenglasen i samma serie var lite klumpiga så tänker matcha dem med de här från Svenskt Tenn. Hrm… undra vad Jakob säger när han kommer hem, är lite tveksam till att han tycker att vi behöver mer glas just nu. Men om det är någon tröst till honom är det ju inte en vas jag köpt i alla fall…

thumb_p2880663_1024

Nu ska jag göra mig i ordning, ikväll väntar middag hos min sötis Stina!

 

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Säker Stil, bästislunch, shopping och tisdagsbuketten