Guldtopp, Mother, vinlunch och årets första semla

0

Imorse vaknade jag till ett väder som var gråare än grått så istället för att matcha med en lika grå tröja blev det min nya guldtopp från River Island som fick åka på. Man behöver ju inte göra världens gråare än den redan är, eller hur. Mötte upp min bästa Sanna för vinlunch på Mother och lite shopping på det. Blev faktiskt en baströja som fick följa med hem även om den i och för sig faktiskt har lite glitterinslag, sorry, kan verkligen inte låta bli!

0xAe7p11SjCJhwnaS24IPg_thumb_2c9a

Alltså hur festlig är inte den här toppen, älskar den! Sprang in i den här när jag kom från sjukgymnasten i MoS förra veckan så nu har jag alltså både en i silver och guld.

cMBpxA%1QY21fL0nZZ0vcw_thumb_2ca5

H91l34j2T+uaD8Z9UNXnCQ_thumb_2c98

Nog om min klädsel och över till maten för jag och Sanna njöt av Mother´s vegetariska buffe till lunch. Galet god och ännu godare blev den med ett glas iskallt gott vin till.

CJBQWwreTuWjTssDVZIXFA_thumb_2ca0

Okej kan vi gå tillbaka till min guldklimp ha ha, sorry men jag älskar den och visst blir den festlig på bild.

PzM3TL9qTFCfuzLUqqRXXQ_thumb_2ca3

xyKIScVzSCuTo+AgFECE%w_thumb_2ca2

Efter lite ärenden blev det paus på Brillo, vin och semla ha ha, bästa kombon!

xBnGnE8GSQ+RlG1hbhYMLg_thumb_2c9c

UjveQbzUSn6thXmeBrKp%Q_thumb_2c9d

Temat har liksom varit mat och dryck idag för till middag blev det mysdate på Boquerian med norrlandstjejerna. Maten var fantastisk men vi fick en otroligt ocharmig servitör till vårt bord, superstrist. Tur att middagssällskapet var toppklass! Min mage den mår dock inte riktigt lika bra efter min svullardag, ser liksom ut som att jag är höggravid. Bara att krypa upp i soffan och hoppas på att den mår bättre imorgon, men jisses vad det var värt det!

FP7X%%q6TMK5bWGOne4exg_thumb_2c9f

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *